Saturday, 4 July 2015

Ledri dhe Era sjellin “Shumi pis” (Video)

Klipi i folur shumë ditë më parë erdhi.

E kemi fjalën për reperin Ledri Vula dhe këngëtarja Era Istrefi të cilët kanë sjellë klipin e këngës “Shupi pis”.M.GJ
--------------------
translate.google:
Ledri and wind bring "dirty Shumi"

Speaking clip came several days ago. We mean the rapper and singer Seal wind Ledri Istrefi who have brought the clip of the song "Shupi dirty" .M.GJ

Tuna lihet e lirë, Cozman në arrest

Sipas lajmeve në Shqipëri, e konkretisht në Vizion Plus thuhet se cifti i estradës Tuna dhe Cozman janë kapur dje në një makinë me xhama të zinj dhe gjatë kiontrollit brenda i është gjetur se kanë pasur disa gramë hashash.

Po sipas këtij TV cifti është dërguar në arrest ku Tuna ështëg liruar sot ndërsa reperi ende jo.M.GJ.
----------------------------
translate.google:
Tuna left free, Cozman in custody

According to the news in Albania, namely the Vision Plus said that the couple's entertainment and Cozman Tuna are caught yesterday in a black car with tinted windows and during kiontrollit inside was found to have had a few grams of hashish. 

Also according to the TV couple was taken to custody where ështëg Tuna released today while rapper still jo.M.GJ.

Kida vjen e nxehtë në klipin e ri (Video)

E garantuar që do të jetë një tjetër hit i saj, i cili vjen me ritëm ashtu sic e don edhe vera.

Kjo është Kida ku ka sjellë bashkëpunimin  e saj me Mozzik dhe kënga mban titullin “Premtimet”.

Kënga ka mbledhur menjëherë mijëra klikime vetëm për pak orë, ndërsa këngëtarja Kida vjen më e nxehtë se kurrë në këtë klip, përvec zërit të saj shumë të vëcantë.M.GJ.
----------------------
translate.google:
Kida comes hot new clip
The guarantee would be another hit her, which comes with the pace as it loves the wine. This is where Kida has brought its cooperation with Mozzik and song titled "Promises". 

The song has collected thousands of clicks away only for a few hours, while singer Kida comes hotter than ever in this clip, except her voice very vëcantë.M.GJ.